Blotevoetenpad

Geniet met je blote voeten van 2 kilometer lang gras, modder, de leemkuil, water, zon en regen. Klauter over boomstammen, speel in de ondiepe gracht om het tropisch eiland, plons van de glijbaan in de leemkuil. Sluit je ogen op het zintuigenpad en buig jezelf in de yogahoudingen in de yogawei. Het kan allemaal op ons blotevoetenpad!

Neem een kijkje in de Middeleeuwse-, Romeinse-,  permacultuurtuin en andere demotuinen. En rust lekker uit in een hangmat. Als je wilt kun je een picknick reserveren langs het pad, of zelf een mand vullen in onze bijzondere streekwinkel, voor op het blotevoetenpad. Of geniet in onze theetuin of in het kascafé van lekker eten en drinken. Het is aan te raden om oude kleren aan te trekken en neem eventueel voor je kinderen een setje droge kleren mee, zodat iedereen naar hartenlust los kan gaan. Wij zorgen voor handdoekjes zodat je weer met schone en droge voeten naar huis kunt.

Het blotevoetenpad is niet geschikt voor buggy’s, kinderwagens en rolstoelen. Driewielbuggy’s voor ruig terrein kunnen wel (je moet deze dan af en toe een klein stukje tillen). Honden zijn niet toegestaan, blindengeleidehonden wel. Reken op ongeveer 1 uur of 1 1/2 uur als er kinderen bij zijn. Dit is natuurlijk afhankelijk van het weer en jullie eigen tempo. Combineer het pad met een bezoek aan onze streekwinkel, iets lekkers op ons terras of in het kascafé, met bordspelletjes en de leestafel. Kinderen zijn nog uren zoet in de speelwei, de overdekte zandbak en stroberg. Zelf eten en drinken meenemen is niet toegestaan, maar we hebben voor elk budget voldoende keuze in de horeca en in de winkel!  Reserveren is niet nodig (tenzij je een picknick wilt, in dat geval wel reserveren).

Lengte: 2 km. Tijdsduur: 1 (volwassenen) – 1 1/2 (met kinderen erbij) uur. Korter of langer kan ook natuurlijk!

Reserveren is niet nodig! Neem bij slecht weer regenjassen mee, in de regen is het pad ook heel leuk (in de zomer)! En daarna warme koffie of chocomel in het kascafé…

Tarieven blotevoetenpad: €6,- vanaf 13 jaar, €3,50 voor kinderen van 5 t/m 12 jaar

In de winter, van 1 oktober tot 21 maart: €4,- vanaf 13 jaar en € 2,50 per kind.

Groepskorting: 10% bij meer dan 20 personen.

Seizoenskaart: het hele jaar toegang tot het blotevoetenpad (in de winter met regenlaarzen). Per persoon €27,50, kind €15,50. Gezinskaart €80,-, inclusief 1 extra vriendje extra per keer.

Schoolklassen: tot maximaal 35 kinderen en 2 volwassenen: €65,- Overige begeleiders betalen het kindertarief à €3,50 pp