Arrangementen

Nieuw: een outdoor tafeltennistafel! Leuk om met je groep een tafeltenniscompetitie te houden of gewoon een pingpongballetje te slaan..

Je bent bij ons aan het goede adres voor een leuk, actief dagprogramma!

’s Ochtends, ‘middags of ’s avonds, dagvullend of een kort programma, we hebben tal van mogelijkheden voor je!

Het blotevoetenpad is altijd een succes, hoe groot of klein, oud of jong je groep ook is. Het is de ideale activiteit voor familiegroepen en bedrijfsuitjes. Voor familiegroepen omdat  jong én oud evenveel genieten en niemand zich verveelt. En voor bedrijven en organisaties omdat het uittrekken van de schoenen, en op blote voeten verder gaan een groot en verrassend effect op de groepsdynamiek heeft: bestaande patronen lossen even helemaal op en men ontmoet elkaar op een volkomen ongedwongen manier.

Bij de horeca arrangementen vind je tal van mogelijkheden om het blotevoetenpad te combineren met een lekker hapje of drankje, lunch of diner.

En wil je het programma uitbreiden, of wil je iets anders dan het blotevoetenpad, dan hebben we nog meer mogelijkheden: mooie wandel- en fietsroutes, samen oogsten, spelletjes spelen (zowel binnen als buiten), excursies/workshops, of samen pizza bakken in de leemoven bijvoorbeeld.