Bezorgdienst

 • Stuur een mailtje naar info@hofvantwello.nl. Dan krijg je het actuele assortiment thuisgestuurd.

 • Je kunt ook langskomen in de winkel. We zijn geopend van woensdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Let even op ons Corona beleid, op diverse plekken rond de winkel aangegeven. We kunnen de bestelling ook voor je klaarzetten.

Welkom bij onze nieuwe bezorgservice! In het leven geroepen als gevolg van de corona-situatie, nu de winkel tijdelijk beperkt geopend is. Je kunt nu gelukkig toch genieten van ons voedselaanbod en natuurlijk van ons ruime en onderscheidende planten-, bomen- en zaden aanbod! Een paradijselijk aanbod voor plantenliefhebbers!   Maar ook ons uitgebreide voedselaanbod; vers & houdbaar, met veel uit de streek, veel basic en grotendeels EKO wordt bij je thuisbezorgd. In het menu kun je de diverse assortimenten aanklikken om een idee te krijgen van ons leveringsaanbod.  Je kunt natuurlijk ook de bestelling zelf ophalen, op afspraak zijn wij van woensdag t/m zaterdag van 10-17 uur geopend. Als je naar info@hofvantwello.nl mailt o.v.v. “toezenden bestellijsten” ontvang je de bestellijsten per omgaande in de mail.  Hieronder de informatie over de leveringsvoorwaarden. Fijn dat je ons helpt te overleven in deze -voor iedereen- spannende tijden! Bellen kan ook: 06-51407980.

Voorwaarden voor de bezorging door Hof van Twello

 1. Afleveren is gratis in Twello, Deventer stad, Terwolde, Teuge, Wilp en Wilp Achterhoek.
 2. Overige bezorging in en rond de stedendriehoek à € 0,19 per km. Franco vanaf €100,00. Woon je buiten de stedendriehoek? Informeer dan wat de franco leveringsvoorwaarden zijn.
 3. Minimum bestelorder is € 20,00.
 4. Afhalen op de Hof kan ook, na telefonisch overleg.
 5. Bij elke bestelling zit een factuur (kassabon) die na aflevering per bank betaald kan worden. Graag per omgaande.
 6. De bestellijsten worden per week aangepast op basis van beschikbaarheid van producten. Je krijgt als je eenmaal in ons bestand staat elke week de nieuwe lijsten toegestuurd.
 7. Vergeet niet je naam en overige gegevens op elke bestellijsten in te vullen.
 8. Prijswijzigingen en eventuele fouten in de bestellijsten voorbehouden.
 9. De bestellijst is opgemaakt in Excel. Voor wie dat niet kan openen wordt ook een lijst in Word toegevoegd. Onze voorkeur gaat uit naar het gebruik van de Excel file.