Bezorgdienst

 • Stuur een mailtje naar info@hofvantwello.nl. Dan krijg je het actuele assortiment thuisgestuurd.

 • Je kunt ook langskomen in de winkel. We zijn geopend van woensdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Let even op ons Corona beleid, op diverse plekken rond de winkel aangegeven. We kunnen de bestelling ook voor je klaarzetten.

Welkom bij onze nieuwe bezorgservice! In het leven geroepen als gevolg van de corona-situatie, nu de winkel tijdelijk beperkt geopend is. Je kunt nu gelukkig toch genieten van ons voedselaanbod en natuurlijk van ons ruime en onderscheidende planten-, bomen- en zaden aanbod! Een paradijselijk aanbod voor plantenliefhebbers! Hier kun je de bestellijsten van ons food- & non-food aanbod inzien, zodat je toch aan de slag kunt in je tuin en in de keuken.  Want ook ons uitgebreide voedselaanbod; vers & houdbaar, met veel u it de streek, veel basic en grotendeels EKO wordt bij je thuisbezorgd. Je kunt natuurlijk ook de bestelling zelf ophalen, op afspraak zijn wij van woensdag t/m zondag van 10-17 uur geopend. Als je naar info@hofvantwello.nl mailt o.v.v. “toezenden bestellijsten” ontvang je de bestellijsten per omgaande in de mail. Je kunt de lijsten in het menu onder deze knop alvast inzien. Hieronder de informatie over de leveringsvoorwaarden. Fijn dat je ons helpt te overleven in deze -voor iedereen- spannende tijden! Bellen kan ook: 06-51407980.

Voorwaarden voor de bezorging door Hof van Twello

 1. Afleveren is gratis in Twello, Deventer stad, Terwolde, Teuge, Wilp en Wilp Achterhoek.
 2. Overige bezorging in en rond de stedendriehoek à € 0,19 per km. Franco vanaf €100,00. Woon je buiten de stedendriehoek? Informeer dan wat de franco leveringsvoorwaarden zijn.
 3. Minimum bestelorder is € 20,00.
 4. Afhalen op de Hof kan ook, na telefonisch overleg.
 5. Bij elke bestelling zit een factuur (kassabon) die na aflevering per bank betaald kan worden. Graag per omgaande.
 6. De bestellijsten worden per week aangepast op basis van beschikbaarheid van producten. Je krijgt als je eenmaal in ons bestand staat elke week de nieuwe lijsten toegestuurd.
 7. Vergeet niet je naam en overige gegevens op elke bestellijsten in te vullen.
 8. Prijswijzigingen en eventuele fouten in de bestellijsten voorbehouden.
 9. Stuur alleen die bestellijst(en) terug waarvan je wat besteld hebt.

Let wel!  Dit is in eerste instantie een geïmproviseerde situatie. We doen er alles aan om een en ander zo goed mogelijk te laten verlopen. Soms zullen producten uitverkocht zijn. We weten echt niet hoe het gaat lopen. We vragen je begrip voor deze situatie.  Dank je!