Camping

Sorry beste mensen, de camping is als gevolg van een brand in de kapschuur met het sanitairblok voorlopig voor onbepaalde tijd niet meer in gebruik.

Het was heerlijk! We hebben enorm genoten van het idyllische plekje en de pipowagen is nog steeds regelmatig onderwerp  van gesprek. De sfeer was goed en alles wat we nodig hadden konden we vinden. Enorm bedankt, en wie weet tot een volgende keer, Rianne

” Het is zeer goed bevallen. De omgeving vinden we prachtig. We vonden het heerlijk om een groot speelveld voor de deur te hebben. Ook het blote voetenpad was een zeer groot succes bij de hele familie. Verder is het uiterst prettig dat het personeel dat rond loopt vriendelijk en relaxed is. Kortom allemaal positief. O ja en tegen verwachting in scheen ook nog volop de zon. Wij komen graag nog eens terug.” Janneke

We hebben een leuke kleine camping pal tegen de wijngaard aan, op loopafstand van Deventer en Twello. De minicamping is geschikt voor eigen tenten, caravans en campers. Je kunt bij ons ook  pipowagens huren. Let wel: de camping en pipowagens liggen vlakbij de doorgaande weg,  de pipowagens zijn heel eenvoudig ingericht (dat zie je dan ook terug in de prijzen..), en het sanitair- en keukenblokje is ook heel eenvoudig. We merken dat er veel mensen zijn die dit allemaal geen probleem vinden en juist heerlijk genieten van de sfeer, natuur en mogelijkheden op ons bedrijf. Maar wil je heel graag rust, of wil je wat meer luxe dan kun je beter naar een andere camping zoeken. Ben je juist op zoek naar de charme van eenvoud en ongedwongenheid dan zit je bij ons helemaal goed!

Je hoeft je bij ons op de camping niet te vervelen. Het blotevoetenpad is altijd een succes! Als campinggast krijg je daar 50% korting op. Je ziet dan meteen ons hele bedrijf, met alle verschillende plekken en de grote biodiversiteit. Je kunt hiervan tijdens openingstijden genieten, daarbuiten is het niet toegestaan dat je over het bedrijf rondzwerft…En nu we toch bezig zijn met regeltjes: Tussen 22 en 8 uur is het stil op de camping en we gaan ervan uit dat iedere gast zich hier zonder problemen aan houdt. En kinderen mogen alleen op het terrein (speelwei, stroberg) spelen onder toezicht van volwassenen. Dat komt omdat we een boerenbedrijf zijn waar machines staan, rijden en draaien, en omdat er op meerdere plaatsen water is (o.a. in de speelvijver in de speelwei).  Deze regel is dus zowel om de kinderen te beschermen, als onze eigen medewerkers die aan het werk zijn, én om ons bedrijf, de gebouwen, machines en de oogst heel te laten…We zijn hier heel strikt in dus let hier graag op.

Fiets- en wandelroutes zijn te vinden in de ruime, goed gevulde boerderijwinkel met producten van meer dan 40 lokale producenten, ook voor je ontbijt, lunch of avondmaaltijd. Van boerenkaas tot streekbier en eigen wijn, groenten, kruiden en heerlijk fruit. Je kunt in het bessenseizoen de aardbeien, frambozen en bramen ook zelf plukken. Informeer dan even naar prijzen en mogelijkheden bij de winkel. In de campingunit zijn een keukentje en een wasmachine aanwezig. Als je de pipowagen huurt zijn elektriciteit en gebruik campingkeuken in de prijs inbegrepen (m.u.v. het gebruik van de wasmachine)Je kunt overdekt zitten in de veldschuur, in de kleine campingkeuken of  in het kascafé. Bij mooi weer zit je natuurlijk heerlijk in de campingwei, of op ons terras of theetuin. Met een wijntje uit onze eigen wijngaard bijvoorbeeld,  één van de streekbiertjes, of sap uit eigen boomgaard. En elke vrijdag en zaterdagavond ben je vanaf 17 uur welkom in ons restaurant Het Glazen Hof. Heerlijk en handig!

Het historische stadscentrum van Deventer ligt op ongeveer 3 kilometer afstand. We hebben een leuke wandelroute waarin je direct van ons bedrijf het coulisselandschap inloopt, naar de IJssel toe, waar je met het pontje kunt oversteken. Je bent dan meteen in het oude centrum. En verder leent de directe omgeving zich voor prachtige wandelingen en fietstochten. Wij hebben meerdere routes voor je die vanaf ons bedrijf starten.

Overdag kun je dus genieten van de gezellige dynamiek overdag op ons veelzijdige bedrijf, en van de schitterende omgeving. En ’s avonds geniet je van de rust op het bedrijf, van de vogels en het wild dat zich regelmatig vertoont.  Voor iedereen die wil genieten van de mooie locatie en de bijzondere sfeer en activiteiten op ons bedrijf, evenals van de mooie omgeving en het feit dat het oude centrum van Deventer op loopafstand ligt is onze camping een heerlijke plaats om te vertoeven!

Kortom, een prima uitvalsbasis om de streek te verkennen, lekker buiten en toch overal dicht bij! Met gratis parkeerplaats.

Meer informatie:

kampeertarieven

Verhuur pipowagen

faciliteiten