Catering

Ontbijt, lunch, High tea, borrel, dinerbuffet en bbq

Let op: onderstaand aanbod wordt binnenkort, voor maart 2019, aangepast!

Er is van alles mogelijk. Mail laurette@hofvantwello.nl voor meer informatie. Hier vind je alvast een overzicht van de diners, maar ook op dat vlak is er in overleg meer mogelijk!

Catering diners

BBQ 1 €21,50

Sparerib, hamburger, kipfilet tandoori, saté, bbq worst met kruiden, rundvleessalade, Griekse salade, koolsalade, rauwkostsalade, satésaus, diverse koude sauzen, brood en kruidenboter.

BBQ 2  € 29,50

Sjasliek, rundersteak, gemarineerde speklap, gambaspies, runder hamburger, vispakketje, rundvleessalade, Griekse salade, koolsalade, rauwkostsalade, satésaus, diverse koude sauzen, brood en kruidenboter.

Tapasbuffet €20,-

Diverse warme en koude (streek)tapas. Gevulde champignons met wilde plantenpesto, hartige muffin van het seizoen, minipizzaatjes van het seizoen, peer in spek, Mediteraans gekruide lamsgehaktballetjes in tomaten-paprikasaus, auberginetapa, foccacia’s met kruidenboter en tapenade, gemengde salade met bloemen (afhankelijk van het seizoen), rozemarijnaardappels.

Tapasbuffet € 27,50

Diverse warme en koude (streek)tapas.  Beenham, gevulde champignons met wilde plantenpesto, stukjes quiche, hartige muffin van het seizoen, minipizzaatjes van het seizoen, peer in spek, Mediteraans gekruide lamsgehaktballetjes in tomaten-paprikasaus, gamba-spiesje, auberginetapa, foccacia’s met kruidenboter, hummus en tapenade, gemengde salade met bloemen (afhankelijk van het seizoen), rozemarijnaardappels.

Vegan tapasbuffet €20,- en €27,50

Vegan fiesta internacional: diverse warme en koude gerechten uit de Mediterrane keuken. o.a. Arabische kaasjeskruidsoep (Harissa, met kikkererwten), taboulehsalade met peterselie, munt en citroen, Turkse bulgursalade, wraps met aardappel-knoflook-olijfolie crème en ras-al-hanout- snijbiet, Mediterraans hartig veganbroodje (met tomaten en notengehakt), brood met hummus en tapenade, stukken Provençaalse pizza met vegan hartige spread en diverse groenten, gemengde salade, champignons met wilde pesto. Extra optie bij het buffet van €20,- en inclusief het buffet van €27,50: nagerecht:  zwartebonenbrownie met sinaasappelglazuur en fruit €3,50 pp.

Stamppotbuffet € 12,50

( alleen in combinatie met een ander arrangement). Huisgemaakte stamppot met vlees

Stamppottenbuffet € 15,50

(in combinatie met een ander arrangement). Twee soorten huisgemaakte stamppot met worst, spek en garnituur

Luxe stamppotbuffet € 20,-

3 soorten huisgemaakte stamppot met worst, spek, balkenbrij en garnituur

Wild soepdiner € 17,50

Grote pan wilde maaltijdsoep met wilde planten in het brood, de warme muffin of taartje, de (bloemen)kruidenboter en salade.

 

Vegetarische varianten zijn mogelijk op aanvraag. Kinderen t/m 12 jaar 1/2e prijs.

Warmhoudapparatuur (chafing dishes) wordt meegeleverd. Bij het tapasbuffet en in specifieke omstandigheden, zoals afstand of tijd tussen levering en de maaltijd zelf kan de mogelijkheid bestaan dat een oven ter plekke wenselijk is.

Voor BTWplichtige organisaties zijn de prijzen exclusief BTW.

Verhuur van servies is mogelijk.