Contact en openingstijden

Hof  van Twello
Rijksstraatweg 17
7391 MH Twello
KvK: 08113896
IBAN:  NL81 RABO 0150 8069 22

Wees s.v.p. selectief : Bel niet zo maar iemand op.

Voor algemene vragen die geen haast hebben, geven wij de voorkeur aan email.

Wij zijn op maandag gesloten, we nemen dan ook geen telefoontjes aan! Mailen kan natuurlijk altijd. Alleen in de zomervakantie zijn we op maandag geopend. Het blotevoetenpad kan alleen tijdens openingstijden gelopen worden (grote groepen op afspraak eventueel ook op andere tijden)

 

Telefoon en email:

Blote Voetenpad, Arrangementen, reserveren kascafé het Glazen Hof, Camping en Cursussen:

Laurette van Slobbe  06-12635320  laurette@hofvantwello.nl

Advies, Voorlichting ,PR en Directie

Gert Jan Jansen: info@hofvantwello.nl
06- 51407980

Winkel & gevonden voorwerpen (blotevoetenpad)
0571-270014  Alleen tijdens openingstijden van de winkel

 

Openingstijden blotevoetenpad, winkel en kascafé

21 maart tot 1 oktober:

dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur

Voor grote groepsarrangementen (voor het Natuur of Blote Voetenpad en alleen in combinatie met horeca-arrangementen en/of vergaderingen!) zijn wij, op afspraak, de gehele week (ma. t/m zon.) geopend, ook ’s avonds.

Nieuw! Zomervakantie 2018: blotevoetenpad, winkel en horeca elke dag geopend (dus ook ’s maandags)

1 oktober tot en met 21 maart: 

Winkel: woensdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Horeca: in de wintermaanden gesloten, wel geopend voor grote groepen en kinderpizzafeestjes op afspraak. Het kascafé gaat vanaf 1 maart weer open, zelfde openingstijden als de winkel!

Laarzenpad (in de winter met regenlaarzen aan het blotevoetenpad lopen: van 1 november tot 21 maart: gratis. Wel even melden in de winkel voordat je het pad gaat lopen!

Voor grote groepsarrangementen, voor het Natuur of Blote Voetenpad en/of horeca-arrangementen en/of vergaderingen zijn wij, op afspraak, de gehele week (ma. t/m zon.) geopend, ook s avonds.

Restaurant/kascafé het Glazen Hof:

Het kascafé is ’s avonds alleen voor grote(re) groepen en partijen geopend. Voor informatie: laurette@hofvantwello.nl

LET OP, OOK GEOPEND OP
Eerste en Tweede Paasdag,

Eerste en Twee Pinkersterdag,

En met hemelvaart.

Routebeschrijving

Per Auto: Zorg dat je op de A1 komt r. Deventer. Neem afslag Twello/Wilp. Kies onderaan het viaduct r. Twello. Volg de weg door Twello, sla nergens af, passeer de spoorlijn en sla aan het eind bij de rotonde met N340 rechtsaf naar Deventer. Na 1,5 km rechts is Hof van Twello.

Per trein kun je naar station Deventer of Twello reizen. Op Deventer kun je de OV-fiets pakken.

Per bus: lijn 171 is een 8-persoonsbus die van maandag t/m vrijdag ieder half uur tussen stations Deventer en Twello rijdt. Uit/instappen halte Wilpsedijk en vanaf daar Rijksstraatweg r. Apeldoorn volgen, onder spoorviaduct door is het na 500 meter aan je linkerhand.

Per voet of fiets: Vanaf station Deventer ten zuiden van het spoor terug in westelijke richting lopen of fietsen door een mooi park, over de spoorbrug over de IJssel, langs de Worp en de moestuinen tot aan viaduct over de N344. Daar trap naar beneden nemen en langs de Rijksstraatweg r. Apeldoorn lopen en na 300 m. links is de Hof van Twello. Met de fiets 15 min., per voet 30-40 minuten, mooie tocht!  Vanaf station Twello naar de Rijksstraatweg lopen, dan rechtsaf richting Deventer. je vindt ons na 20 minuten aan de rechterkant van de weg. Kan niet missen!