Contact en openingstijden

Hof van Twello is van 1 oktober tot 21 maart geopend op woensdag tot en met zaterdag  van 10-17 uur.  De winkel, het blotevoetenpad en de horeca zijn gewoon geopend, maar hou je aan de RIVM richtlijnen! Wij doen dat ook. 

Bij aankomst wordt gevraagd of jij en je groep gezond zijn en worden naam en telefoonnummer van jou of je groep genoteerd. Eden mondkapje op wordt gewaardeerd!

Daarnaast hebben wij een bezorgdienst opgezet voor ons hele winkel & tuincentrum assortiment. Mail info@hofvantwello.nl om de bestellijsten aan te vragen. Zie verder ook nieuws Of bel 06-51407980

Hof  van Twello
Rijksstraatweg 17
7391 MH Twello
KvK: 08113896
IBAN:  NL81 RABO 0150 8069 22

Wees s.v.p. selectief : Bel niet zo maar iemand op. Hier vind je alle info over het blotevoetenpad, we hebben helaas simpelweg geen tijd om telefoontjes hierover te beantwoorden: www.hofvantwello.nl/blotevoetenpad/

Voor algemene vragen die geen haast hebben, geven wij de voorkeur aan email.

Mailen en bellen kan natuurlijk altijd tijdens openingstijden. Gun ons ook onze avonden alsjeblieft.  Het blotevoetenpad kan alleen tijdens openingstijden gelopen worden (grote groepen op afspraak eventueel ook op andere tijden).

In de zomervakantie zijn we de hele week geopend, dus ook op de maandagen!

 

Telefoon en email:

Blote Voetenpad (let op: reserveren is niet nodig!), Arrangementen en reserveren kascafé: tijdens openingstijden:

Jan Willem van de Kamp  06-12635320  janwillem@hofvantwello.nl

Advies, Voorlichting ,PR en Directie:

Gert Jan Jansen: info@hofvantwello.nl
06- 51407980

Winkel & gevonden voorwerpen (blotevoetenpad)
0571-270014   of Gert Jan Jansen 06-51407980. Alleen tijdens openingstijden van de winkel!

 

Openingstijden blotevoetenpad, winkel en kascafé: zie bovenaan deze pagina

1 september tot 1 oktober: woensdag t/m zondag van 10 – 17 uur

1 october tot 21 maart: woensdag t/m zaterdag van 10-17 uur.

Van 21 maart tot de zomervakantie: woensdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur

In de zomer schoolvakantie: alle dagen van 10.00 tot 17.00 uur.

 

Blotevoetenpad van 1 november tot 21 maart: gratis, neem regenlaarzen mee en meld je eerst even in de winkel. Alléén tijdens openingstijden!!

Voor grote groepsarrangementen (vanaf 20 pp)  alleen in combinatie met horeca-arrangementen en/of vergaderingen!) zijn wij, op afspraak, de gehele week (ma. t/m zon.) geopend, ook ’s avonds.

LET OP, OOK GEOPEND OP
Eerste en Tweede Paasdag,

Eerste en Tweede Pinksterdag, en met Hemelvaart.

Wij zijn gesloten tussen Kerst en Nieuwjaar

Routebeschrijving

Per Auto: Zorg dat je op de A1 komt r. Deventer. Neem afslag Twello/Wilp. Kies onderaan het viaduct r. Twello. Volg de weg door Twello, sla nergens af, passeer de spoorlijn en sla aan het eind bij de rotonde met N340 rechtsaf naar Deventer. Na 1,5 km rechts is Hof van Twello.

Per trein kun je naar station Deventer of Twello reizen. Op Deventer kun je de OV-fiets pakken.

Per bus: lijn 171 is een 8-persoonsbus die van maandag t/m vrijdag ieder half uur tussen stations Deventer en Twello rijdt. Uit/instappen halte Wilpsedijk en vanaf daar Rijksstraatweg r. Apeldoorn volgen, onder spoorviaduct door is het na 500 meter aan je linkerhand.

Per voet of fiets: Vanaf station Deventer ten zuiden van het spoor terug in westelijke richting lopen of fietsen door een mooi park, over de spoorbrug over de IJssel, langs de Worp en de moestuinen tot aan viaduct over de N344. Daar trap naar beneden nemen en langs de Rijksstraatweg r. Apeldoorn lopen en na 300 m. links is de Hof van Twello. Met de fiets 15 min., per voet 30-40 minuten, mooie tocht!  Vanaf station Twello naar de Rijksstraatweg lopen, dan rechtsaf richting Deventer. je vindt ons na 20 minuten aan de rechterkant van de weg. Kan niet missen!