Contact en openingstijden

Hof  van Twello
Rijksstraatweg 17
7391 MH Twello
KvK: 08113896
IBAN:  NL81 RABO 0150 8069 22

Wees s.v.p. selectief : Bel niet zo maar iemand op. Hier vind je alle info over het blotevoetenpad, we hebben helaas simpelweg geen tijd om telefoontjes hierover te beantwoorden: www.hofvantwello.nl/blotevoetenpad/

Voor algemene vragen die geen haast hebben, geven wij de voorkeur aan email.

Wij zijn op maandag gesloten, we nemen dan ook geen telefoontjes aan! Mailen kan natuurlijk altijd.  Het blotevoetenpad kan alleen tijdens openingstijden gelopen worden (grote groepen (op afspraak) eventueel ook op andere tijden). Op koningsdag, 5 mei en 1e en 2e pinksterdag zijn we ook geopend (winkel, blotevoetenpad en kascafé)

 

Telefoon en email:

Blote Voetenpad, Arrangementen, reserveren kascafé en Cursussen:

Laurette van Slobbe  06-12635320  laurette@hofvantwello.nl

Advies, Voorlichting ,PR en Directie en camping

Gert Jan Jansen: info@hofvantwello.nl
06- 51407980

Winkel & gevonden voorwerpen (blotevoetenpad)
0571-270014  Alleen tijdens openingstijden van de winkel

 

Openingstijden blotevoetenpad, winkel en kascafé

Blotevoetenpad: 21 maart tot 1 oktober:

dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Op 2e pinksterdag (maandag) zijn we ook geopend!

1 oktober tot 1 november: woensdag t/m zondag.

1 november tot 21 maart: gratis, neem regenlaarzen mee en meld je eerst even in de winkel. Alléén tijdens openingstijden!

Voor grote groepsarrangementen (voor het Natuur of Blote Voetenpad en alleen in combinatie met horeca-arrangementen en/of vergaderingen!) zijn wij, op afspraak, de gehele week (ma. t/m zon.) geopend, ook ’s avonds.

Kascafé:

Van 1 januari tot 1 maart is het kascafé gesloten. Voor grotere groepen zijn we, op afspraak, wel geopend, overdag en ’s avonds.  Het kascafé gaat vanaf 1 maart weer helemaal open, zelfde openingstijden als de winkel!

Winkel: 1 oktober tot en met 21 maart: 

Winkel: woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Voor grote groepsarrangementen, voor het Natuur of Blote Voetenpad en/of horeca-arrangementen en/of vergaderingen zijn wij, op afspraak, de gehele week (ma. t/m zon.) geopend, ook s avonds.

Restaurant/kascafé het Glazen Hof:

Het kascafé is ’s avonds alleen voor grote(re) groepen en partijen geopend. Voor informatie: laurette@hofvantwello.nl

LET OP, OOK GEOPEND OP
Eerste en Tweede Paasdag,

Eerste en Twee Pinkersterdag,

En met hemelvaart.

Routebeschrijving

Per Auto: Zorg dat je op de A1 komt r. Deventer. Neem afslag Twello/Wilp. Kies onderaan het viaduct r. Twello. Volg de weg door Twello, sla nergens af, passeer de spoorlijn en sla aan het eind bij de rotonde met N340 rechtsaf naar Deventer. Na 1,5 km rechts is Hof van Twello.

Per trein kun je naar station Deventer of Twello reizen. Op Deventer kun je de OV-fiets pakken.

Per bus: lijn 171 is een 8-persoonsbus die van maandag t/m vrijdag ieder half uur tussen stations Deventer en Twello rijdt. Uit/instappen halte Wilpsedijk en vanaf daar Rijksstraatweg r. Apeldoorn volgen, onder spoorviaduct door is het na 500 meter aan je linkerhand.

Per voet of fiets: Vanaf station Deventer ten zuiden van het spoor terug in westelijke richting lopen of fietsen door een mooi park, over de spoorbrug over de IJssel, langs de Worp en de moestuinen tot aan viaduct over de N344. Daar trap naar beneden nemen en langs de Rijksstraatweg r. Apeldoorn lopen en na 300 m. links is de Hof van Twello. Met de fiets 15 min., per voet 30-40 minuten, mooie tocht!  Vanaf station Twello naar de Rijksstraatweg lopen, dan rechtsaf richting Deventer. je vindt ons na 20 minuten aan de rechterkant van de weg. Kan niet missen!