Contact en openingstijden

Wij zijn eerste en tweede Pinksterdag geopend!!

Vanwege de corona-situatie is Hof van Twello geopend van woensdag tot en met zondag van 10-17 uur. De winkel en het blotevoetenpad zijn geopend, de horeca is alleen geopend voor to-go (koffie, ijs, drankjes, gebak en lunch) en voor catering op afspraak. Op dit moment kun je heerlijke brunches bestellen voor de zondagen! Bel bij aankomst bij het hek eerst even 06-51407980 om te kijken of je langs kunt komen. Op het hek staat dit telefoonnummer ook vermeld. Op deze manier zorgen we ervoor dat iedereen voldoende afstand kan houden. Zowel in de winkel als op het blotevoetenpad. Het blotevoetenpad is alleen toegankelijk voor families, niet voor grotere groepen. Daarnaast hebben wij een bezorgdienst opgezet voor ons hele winkel & tuincentrum assortiment. Mail info@hofvantwello.nl om de bestellijsten aan te vragen. Zie verder ook nieuws Of bel 06-51407980

Hof  van Twello
Rijksstraatweg 17
7391 MH Twello
KvK: 08113896
IBAN:  NL81 RABO 0150 8069 22

Wees s.v.p. selectief : Bel niet zo maar iemand op. Hier vind je alle info over het blotevoetenpad, we hebben helaas simpelweg geen tijd om telefoontjes hierover te beantwoorden: www.hofvantwello.nl/blotevoetenpad/

Voor algemene vragen die geen haast hebben, geven wij de voorkeur aan email.

Wij zijn op maandag gesloten, we nemen dan ook geen telefoontjes aan! Mailen kan natuurlijk altijd.  Het blotevoetenpad kan alleen tijdens openingstijden gelopen worden (grote groepen (op afspraak) eventueel ook op andere tijden).

In de zomervakantie zijn we de hele week geopend, dus ook op de maandagen!

 

Telefoon en email:

Blote Voetenpad (let op: reserveren is niet nodig!), Arrangementen en reserveren kascafé: tijdens openingstijden:

Jan Willem van de Kamp  06-12635320  janwillem@hofvantwello.nl

Advies, Voorlichting ,PR en Directie:

Gert Jan Jansen: info@hofvantwello.nl
06- 51407980

Winkel & gevonden voorwerpen (blotevoetenpad)
0571-270014   of Gert Jan Jansen 06-51407980. Alleen tijdens openingstijden van de winkel!

 

Openingstijden blotevoetenpad, winkel en kascafé: zie bovenaan deze pagina

Van 22 december t/m 1 januari zijn we gesloten

1 november tot 21 maart: woensdag t/m zaterdag van 10-17 uur.

21 maart tot 1 oktober: dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur. (m.u.v. de huidige corona-situatie)

1 oktober tot 1 november: woensdag t/m zondag van 10-17 uur.

 

Blotevoetenpad van 1 november tot 21 maart:gratis, neem regenlaarzen mee en meld je eerst even in de winkel. Alléén tijdens openingstijden!!

Voor grote groepsarrangementen (voor het Natuur of Blote Voetenpad en alleen in combinatie met horeca-arrangementen en/of vergaderingen!) zijn wij, op afspraak, de gehele week (ma. t/m zon.) geopend, ook ’s avonds.

Voor grote groepsarrangementen, voor het Natuur of Blote Voetenpad en/of horeca-arrangementen en/of vergaderingen zijn wij, op afspraak, de gehele week (ma. t/m zon.) geopend, ook s avonds.

LET OP, OOK GEOPEND OP
Eerste en Tweede Paasdag,

Eerste en Tweede Pinksterdag, en met Hemelvaart.

Routebeschrijving

Per Auto: Zorg dat je op de A1 komt r. Deventer. Neem afslag Twello/Wilp. Kies onderaan het viaduct r. Twello. Volg de weg door Twello, sla nergens af, passeer de spoorlijn en sla aan het eind bij de rotonde met N340 rechtsaf naar Deventer. Na 1,5 km rechts is Hof van Twello.

Per trein kun je naar station Deventer of Twello reizen. Op Deventer kun je de OV-fiets pakken.

Per bus: lijn 171 is een 8-persoonsbus die van maandag t/m vrijdag ieder half uur tussen stations Deventer en Twello rijdt. Uit/instappen halte Wilpsedijk en vanaf daar Rijksstraatweg r. Apeldoorn volgen, onder spoorviaduct door is het na 500 meter aan je linkerhand.

Per voet of fiets: Vanaf station Deventer ten zuiden van het spoor terug in westelijke richting lopen of fietsen door een mooi park, over de spoorbrug over de IJssel, langs de Worp en de moestuinen tot aan viaduct over de N344. Daar trap naar beneden nemen en langs de Rijksstraatweg r. Apeldoorn lopen en na 300 m. links is de Hof van Twello. Met de fiets 15 min., per voet 30-40 minuten, mooie tocht!  Vanaf station Twello naar de Rijksstraatweg lopen, dan rechtsaf richting Deventer. je vindt ons na 20 minuten aan de rechterkant van de weg. Kan niet missen!