Horeca

HELAAS!!

ONZE HORECA IS TOT NADER BERICHT GESLOTEN. ZO GAUW HET WEER KAN ZULLEN WE JE MET ALLE PLEZIER WEER VERRASSEN MET ONZE ARRANGEMENTEN EN DE KLEINE KAART. 

WAT IN HET VAT ZIT VERZUURT NIET…..

 

Het hele jaar door: lunches, diners en nog veel meer!

Hof van Twello wordt druk bezocht door bezoekers van het blotevoetenpad (ruim 20.000 per jaar), en is een geliefde basis voor familie- en bedrijfsuitjes en kinderfeestjes. En natuurlijk voor onze klanten in de winkel en iedereen die gewoon lekker wil genieten van koffie met gebak of een heerlijke lunch en de gezellige sfeer. Geniet in ons kascafé: hier kun je bij elk weertype terecht. Er kan ook tussen/naast de groenten gegeten worden: we hebben een tweede restaurantruimte in de groentenkas. Een bijzondere ervaring! De kinderen kunnen in de overdekte zandbak spelen,  met het speelgoed, de sjoelbak en het tafelvoetbalspel. Daarnaast zijn er boeken en bordspelletjes voor iedereen die op een regenachtige dag rustig wil genieten van iets lekkers en bijvoorbeeld een spelletje schaak of ganzenbord. Je kunt dus bij elk weerstype goed terecht bij Hof van Twello!

Je bent dan ook van harte welkom in ons kascafé, op het terras of in de theetuin.

Naast een uitgebreide kleine kaart, vol huisgemaakte gerechten met veel streekingrediënten kun je bij ons ook met grotere groepen terecht voor diners.

Ook verzorgen wij graag de catering bij jou op locatie.