Horeca arrangementen

Hier vind je een overzicht van onze horeca-arrangementen -lunches, diners, High Teas etc-, waar je uit kunt kiezen. Sommige horeca-arrangementen kun je al boeken vanaf 2 personen. Voor andere moet je met minimaal 8 of 12 personen zijn. Mocht je overdag bij ons willen lunchen (met een klein gezelschap) dan kun je ook altijd iets lekkers van de kleine kaart kiezen. De diners zijn vanaf 20 personen, tenzij het gecombineerd wordt met een andere arrangement, en dan in overleg. Als er die avond verder geen andere groep heeft gereserveerd of als je groep uit minstens 45-50 personen bestaat heb je het kascafé en/of de speelkas voor jezelf, bij kleinere groepen kan het voorkomen dat er nog andere groepen zijn.

Mocht je een horeca onderdeel willen combineren met een andere activiteit, zoals het blotevoetenpad, een wandel- of fietstocht, een excursie of oogsten onder leiding (en nog meer mogelijkheden) dan kun je verder zoeken op ons activiteiten overzicht op de groepsarrangementen pagina.

En wil je snel klaar zijn met je keuze, dan kun je terecht op ons overzicht van  ‘kant&klare’ arrangementen in combinatie met het blotevoetenpad of andere activiteiten. Ons advies: bekijk rustig alle mogelijkheden en prijzen, ga na wat je budget en wensen zijn en stuur ons dan pas een mailtje met eventuele andere vragen. Dat werkt zowel voor jou als voor ons het makkelijkst!

Onze horeca arrangementen

Iedereen is bij ons welkom om te genieten van onze bijzondere gerechten met veel producten van eigen land of uit onze streekwinkel! Ook als je vegetarisch of veganistisch eet. Of als je wilt genieten van gerechten die gluten-, suiker- of lactosevrij zijn. Wel van te voren aangeven! Neem voor overige dieetwensen, en bij zeer strenge glutenvrije diëten contact met ons op, dan kijken we wat we voor je kunnen doen! Op deze manier kan iedereen in het gezelschap volwaardig meegenieten. Eindelijk!

Voor grotere groepen zijn we ook ’s avonds geopend.

 

Lunches

Vanaf 12 personen. Reserveren nodig. Graag van te voren vermelden als er vegetariërs in het gezelschap zijn. Kinderen t/m 12 jaar 1/2e prijs

lunch  

 

 

 

 €12,50

Met veel streekingrediënten. Brood, boerenkaas, boerenroomboter, verse kruidenboter, worst, jam, fruit, saladegroenten, zuivel of thee.

 

lunch met soep

€ 15,50

 

Huisgemaakte soep met de lunch zoals hierboven

Lunch de Luxe

Tapaslunch

€ 20,-

 €22,-

Huisgemaakte pizza en quiche of minilasagne met de lunch met soep, koffie/thee en/of zuivel

Diverse koude en warme gerechtjes inclusief thee, appelsap en boerenzuivel, samen een volledige en feestelijke lunch

Veganistische lunch

€ 12,50 

Brood, hummus, tapenade, gegrilde groente, jam, saladegroenten, appelsap, thee

Soep met brood

vanaf 20 personen

€ 10,-

 

Stevige huisgemaakte soep met brood,  saladegroenten, kruidenboter en kannen thee

Diners

Vanaf 20 personen (m.u.v. het maaltijdsoepdiner). Reserveren nodig. Graag van te voren vermelden als er vegetariërs in het gezelschap zijn. Kinderen t/m 12 jaar kinderprijs.

Maaltijdsoep diner,

vanaf 25 personen, in overleg

€ 12,50

Stevige huisgemaakte maaltijdsoep met diverse soorten brood, salade en kruidenboter, (exclusief drinken).

 

Tapasbuffet 

€ 22,00 

Huisgemaakte (streek)tapas met salade, foccacia en rozemarijnaardappels en koffie of thee na. Feestelijke, volledige avondmaaltijd.

Veganistisch tapasbuffet

€22,-

Zie onder tapasbuffet, maar dan helemaal heerlijk veganistisch!

Drie gangen diner, 

in buffetvorm

€ 25,00 

Informeer naar ons seizoensaanbod

Stamppottenbuffet

€15,50

(in combinatie met een ander arrangement). Twee soorten huisgemaakte stamppot met worst, spek en garnituur

Luxe stamppotbuffet

€ 20,- 

3 soorten huisgemaakte stamppot met worst, spek, balkenbrij en garnituur

BBQ 1,

aanbod kan iets afwijken

€21,50

Sparerib, hamburger, kipfilet tandoori, saté, bbq worst met kruiden (of andere soorten vlees, in ieder geval 5 stuks pp), verse gemengde salade, rundvlees of aardappelsalade, satésaus, diverse koude sauzen, brood en kruidenboter

BBQ 2

aanbod kan afwijken

€29,50

Sjasliek, rundersteak, gemarineerde speklap, gambaspies, runder hamburger, vispakketje, rundvleessalade, Griekse salade, koolsalade, rauwkostsalade, satésaus, diverse koude sauzen, brood en kruidenboter

 

 

High Teas

Een uitgebreide Tea met hartige en zoete hapjes en diverse theesoorten. Komt in de buurt van een middagmaaltijd…Vanaf 2 personen, alleen na reservering.  prijs: €17,50 per persoon. Kinderen t/m 12 jaar 10,-. We kunnen in overleg ook voor gluten-, suiker- en lactosevrije hapjes zorgen in de High Teas!

High Tea

 

17,50

 

Een heerlijke High Tea met diverse zoete en hartige huisgemaakte hapjes en diverse theesoorten. Géén standaard High Tea, wel met- soms- wilde planten erin verwerkt en heerlijke huisgemaakt gebak, foccacia en hartige hapjes en met een uitgebreide keuze uit kwaliteitsthee.
 

Vegan Tea

 17,50

Een heerlijke High Tea met puur plantaardige zoete en hartige hapjes en diverse theesoorten

Stel nu zelf makkelijk je familiedag of gezins- of vriendenuitje samen!

Je vindt hier een aantal kant-en-klare arrangementen waarmee je snel en makkelijk een leuk programma bij Hof van Twello kunt boeken. Zelf een leuk programma samenstellen? Kijk dan naar het overzicht van alle mogelijkheden en prijzen die we bieden. Voor reserveringen en vragen mail je laurette@hofvantwello.nl Om beter met je mee te kunnen denken is het handig als je zelf al weet wat het beschikbare budget is en de gewenste tijdsduur van je uitje. Voor alles geldt dat we, indien gewenst,  kunnen zorgen voor een vegetarische, veganistische, glutenvrije, en lactosevrije variant. Informeer dus gerust naar de prijzen en mogelijkheden. De geschatte tijdsduur is afhankelijk van het weer en jullie eigen programma: heb je liever een strak programma of wil je lekker relaxed genieten? Houd er rekening mee dat veel mensen het fijn vinden om even in onze streekwinkel en de tuinafdeling rond te neuzen, en zorg dat het budget realistisch aansluit bij de gewenste tijdsduur. Het is niet toegestaan om zelf meegebracht eten en drinken op ons terrein te nuttigen. Groepen die dit wel willen kunnen gebruik maken van het weiland bij de parkeerplaats (graag zelf alle afval van het terrein verwijderen!).

Arrangement 1: Koffie met cake, blotevoetenpad,  boerenlunch of picknick

Duur: 3- 4 uur. Bij dit arrangement word je groep ontvangen met koffie of thee (appelsap of limonade voor de kinderen) met een plak huisgemaakte cake. Daarna lopen jullie het blotevoetenpad. En dan heb je keuze uit een heerlijke boerenlunch in de theetuin of op het terras –bij slecht weer in onze horecakas.

Lunch 1A bestaat uit boerenbrood, boerenkaas, huisgemaakte kruidenboter en jam, een verse salade (waar mogelijk van eigen oogst) met bloemen, fruit en melk en/of appelsap.

Lunch 1B is hetzelfde als lunch A, met daarbij een kop huisgemaakte soep. Al onze soepen zijn vegetarisch.

Lunch 1C is hetzelfde als lunch B, met daarbij een stuk warme quiche en een stuk pizza of minilasagne, beide huisgemaakt.

Al onze lunches kunnen ook vegetarisch, veganistisch, glutenvrij en lactosevrij worden geserveerd. Eten is bij ons een feest voor iedereen! Geef dit wel van te voren door als je reserveert.

 

Arrangement 1

1A L

(lunch)

 

1B

1C

Vanaf 13 jaar23,5026,5031,-
Kids: 5 t/m 1212,-15,-19,50
Minikids: 1 t/m 45,-7,-9,50

 

Arrangement 2: koffie met cake- blotevoetenpad- sap met koek of ijs

Duur: 2-3 uur. Jullie groep ontvangt bij aankomst koffie en thee (voor de kleintjes sap of limonade) met een stuk huisgemaakte cake. Daarna lopen jullie het blotevoetenpad en dit wordt afgesloten met een glas sap met daarbij een stuk koek of 1 bolletje ijs.

Arrangement 2

Vanaf 13 jaar13,75
Kids: 5 t/m 1211,25
Minikids: 1 t/m 45,-

 

Arrangement 3: koffie met cake, blotevoetenpad, Wild Tea

Duur: 3-4 uur. Jullie groep ontvangt bij aankomst koffie en thee (voor de kleintjes sap of limonade) met een stuk huisgemaakte cake. Daarna lopen jullie het blotevoetenpad. In de theetuin of in de horecakas kunnen jullie daarna genieten van een heerlijke en originele Wild Tea (High tea met daarin wilde bessen, kruiden en/of bloemen verwerkt). Je zult niet hongerig vertrekken! Een Vegan Tea is ook mogelijk, hierin zit ook wilde oogst verwerkt!

Arrangement 3

Wild TeaVegan Tea
Vanaf 13 jaar28,5028,50
Kids: 5 t/m 1219,5019,50
Minikids: 1 t/m 46,-6,-

 

Arrangement 4: koffie met cake, blotevoetenpad, lunch of picknick, wandeling, sap met koek of ijs

Arrangement 4

Vanaf 13 jaar26,25
Kids: 5 t/m 1217,25
Minikids: 1 t/m 45,50

 

Duur: vanaf 5-6 uur (bij een wandeling van 6 km)

Jullie groep ontvangt bij aankomst koffie en thee (voor de kleintjes sap of limonade) met een stuk huisgemaakte cake. Daarna lopen jullie het blotevoetenpad. En dan heb je keuze uit een heerlijke boerenlunch in de theetuin of op het terras –bij slecht weer in onze horecakas- , of een picknick die op het blotevoetenpad voor jullie wordt klaargezet (voor een beschrijving zie arrangement 1A). Dan is het tijd voor het middagprogramma: jullie kunnen kiezen uit verschillende wandelroutes. Hiervan krijg je enkele beschrijvingen mee. Bij terugkomst krijgt ieder een glas appelsap en een koek of 1 bolletje ijs. Duur: 3-4 uur en de geschatte wandeltijd (afhankelijk van de lengte).

 

Arrangement 5: koffie met cake, blotevoetenpad, lunch of picknick, 2 km wandeling naar historisch Deventer en terug.

Arrangement 5

5AL5AP5B5C
Vanaf 13 jaar23,5023,5026,5031,-
Kids: 5 t/m 1212,-12,-15,-19,50
Minikids: 1 t/m 45,-5,-7,-7,50

 

Duur: dagvullend. Besteed de ochtend actief én ontspannen bij Hof van Twello (gratis parkeren), en loop na de lunch direct van Hof van Twello 2 km door het prachtige coulisselandschap naar de IJssel. Hier steek je met het voet- en fietsveer over, en dan zit je meteen in het historische centrum van Deventer. Daar is van alles te zien, te winkelen, en op de Brink is een overvloed aan gezellige terrasjes. Hierna wandel je weer terug. Als je wilt kun je nog afsluiten met iets lekkers: thee of High Tea, sap, tapas en een borrel (wijn van eigen wijngaard bijvoorbeeld) of een diner. Prijzen zoals bij arrangement 1, en verder naar wens in te vullen. Inclusief wandelroute naar Deventer.

Arrangement 6: koffie met cake, samen oogsten, lunch of picknick, blote voetenpad, sap met koek of ijs.

Arrangement 6 +

+ €75,- (groep 1-10 personen)+ €125,- (groep 11-10 personen)
Vanaf 13 jaar26,25
Kids: 5 t/m 1217,25
Minikids: 1 t/m 45,50

 

Duur: 4-5 uur. Bij dit arrangement word je groep ontvangen met koffie of thee (appelsap of limonade voor de kinderen) met een plak huisgemaakte cake. Daarna oogsten jullie onder begeleiding groente, kruiden en wilde planten en bloemen voor in de salade bij de lunch, afhankelijk van wat het seizoen te bieden heeft. Verrassend om te doen en heel informatief! Na de lunch of picknick lopen jullie het blotevoetenpad. Na het pad staat er een glas sap met koek of een bolletje ijs voor jullie klaar. Zie arrangement 1 voor de beschrijving van de lunch en picknick.