Kant & klare arrangementen

Stel nu zelf makkelijk je familiedag of gezins- of vriendenuitje samen!

Let op: onderstaand aanbod wordt binnenkort aangepast. Reserveringen die nu gedaan worden zijn alleen geldig op basis van dat nieuwe aanbod met bijbehorende prijzen!

Je vindt hier een aantal kant-en-klare arrangementen waarmee je snel en makkelijk een leuk programma bij Hof van Twello kunt boeken. Zelf een leuk programma samenstellen? Kijk dan naar het overzicht van alle mogelijkheden en prijzen die we bieden. Voor reserveringen en vragen mail je info@hofvantwello.nl Om beter met je mee te kunnen denken is het handig als je zelf al weet wat het beschikbare budget is en de gewenste tijdsduur van je uitje. Voor alles geldt dat we, indien gewenst,  kunnen zorgen voor een vegetarische, veganistische, glutenvrije, en lactosevrije variant. Informeer dus gerust naar de prijzen en mogelijkheden. De geschatte tijdsduur is afhankelijk van het weer en jullie eigen programma: heb je liever een strak programma of wil je lekker relaxed genieten? Houd er rekening mee dat veel mensen het fijn vinden om even in onze streekwinkel en de tuinafdeling rond te neuzen, en zorg dat het budget realistisch aansluit bij de gewenste tijdsduur. Het is niet toegestaan om zelf meegebracht eten en drinken op ons terrein te nuttigen. Groepen die dit wel willen kunnen gebruik maken van het weiland bij de parkeerplaats (graag zelf alle afval van het terrein verwijderen!).

Arrangement 1: Koffie met cake, blotevoetenpad en  boerenlunch

Let op: dit arrangement is vanaf 10 personen!*

*(omgerekend in volwassen personen als er kinderen bijzijn). Is de groep kleiner? Dan kunnen jullie iets bestellen van de kleine kaart.  

Duur: 3- 4 uur. Bij dit arrangement word je groep ontvangen met koffie of thee (appelsap of limonade voor de kinderen) met een plak huisgemaakte cake. Daarna lopen jullie het blotevoetenpad. De heerlijke boerenlunch staat vervolgens klaar in de theetuin of op het terras –bij slecht weer in onze horecakas.

Lunch 1A bestaat uit boerenbrood, boerenkaas, 2 soorten boterhamvlees, huisgemaakte kruidenboter en jam, een verse salade (waar mogelijk van eigen oogst) met bloemen, fruit en melk en/of appelsap.

Lunch 1B is hetzelfde als lunch A, met daarbij een kop huisgemaakte soep. Al onze soepen zijn vegetarisch (veganistisch en glutenvrij).

Lunch 1C is hetzelfde als lunch B, met daarbij een stukje warme quiche en een stukje pizza of lasagne, alles huisgemaakt.

Al onze lunches kunnen ook vegetarisch, veganistisch, glutenvrij en lactosevrij worden geserveerd. Eten is bij ons een feest voor iedereen! Geef dit graag van te voren door als je reserveert. Voor glutenvrije varianten rekenen we €3,- extra pp.

Arrangement 1

1A L

(lunch)

1B

1C

Vanaf 13 jaar23,5026,5031,-
Kids: 5 t/m 1212,-15,-19,50
Minikids: 1 t/m 45,-7,-9,50

Arrangement 2: koffie met cake- blotevoetenpad- sap met koek of ijs

Duur: 2-3 uur. Jullie groep ontvangt bij aankomst koffie en thee (voor de kleintjes sap of limonade) met een stuk huisgemaakte cake. Daarna lopen jullie het blotevoetenpad en dit wordt afgesloten met een glas sap met daarbij een stuk koek of 1 bolletje ijs.

Arrangement 2

Vanaf 13 jaar13,75
Kids: 5 t/m 1211,25
Minikids: 1 t/m 45,-

Arrangement 3: koffie met cake, blotevoetenpad, High Tea

Duur: 3-4 uur. Jullie groep ontvangt bij aankomst koffie en thee (voor de kleintjes sap of limonade) met een stuk huisgemaakte cake. Daarna lopen jullie het blotevoetenpad. In de theetuin of in de horecakas kunnen jullie daarna genieten van een heerlijke High Tea  of een Vegan Tea. Je zult niet hongerig vertrekken, de High Tea is ook als lunch te gebruiken of als een lichte maaltijd.

 

Arrangement 3

High Tea

Vegan Tea

Vanaf 13 jaar28,5028,50
Kids 5 t/m 1219,5019,50
Minikids: 1 t/m 46,-6,-

Arrangement 4: koffie met cake, blotevoetenpad, lunch, wandeling, sap met koek of ijs

Arrangement 4

Vanaf 13 jaar26,25
Kids: 5 t/m 1217,25
Minikids: 1 t/m 45,50

Duur: vanaf 5-6 uur (bij een wandeling van 6 km)

Let op: dit arrangement is vanaf 10 (volwassen) personen. Jullie groep ontvangt bij aankomst koffie en thee (voor de kleintjes sap of limonade) met een stuk huisgemaakte cake. Daarna lopen jullie het blotevoetenpad. Vervolgens staat een heerlijke boerenlunch in de theetuin of op het terras –bij slecht weer in onze horecakas- voor je klaar. Dan is het tijd voor het middagprogramma: jullie kunnen kiezen uit verschillende wandelroutes. Hiervan krijg je enkele beschrijvingen mee. Bij terugkomst krijgt ieder een glas appelsap en een koek of 1 bolletje ijs. Duur: 3-4 uur en de geschatte wandeltijd (afhankelijk van de lengte).

Arrangement 5: koffie met cake, blotevoetenpad, lunch, 2 km wandeling naar historisch Deventer en terug.

Arrangement 5

5AL5B5C
Vanaf 13 jaar23,5026,5031,-
Kids: 5 t/m 1212,-15,-19,50
Minikids: 1 t/m 45,-7,-7,50

Duur: dagvullend. Besteed de ochtend actief én ontspannen bij Hof van Twello (gratis parkeren), en loop na de lunch direct van Hof van Twello 2 km door het prachtige coulisselandschap naar de IJssel. Hier steek je met het voet- en fietsveer over, en dan zit je meteen in het historische centrum van Deventer. Daar is van alles te zien, te winkelen, en op de Brink is een overvloed aan gezellige terrasjes. Hierna wandel je weer terug. Als je wilt kun je nog afsluiten met iets lekkers: thee of High Tea, sap, tapas en een borrel (wijn van eigen wijngaard bijvoorbeeld). Prijzen zoals bij arrangement 1, en verder naar wens in te vullen. Inclusief wandelroute naar Deventer.