Kant & klare arrangementen

Stel nu zelf makkelijk je familiedag of gezins- of vriendenuitje samen!

Je vindt hier een aantal kant-en-klare arrangementen waarmee je snel en makkelijk een leuk programma bij Hof van Twello kunt boeken. Zelf een leuk programma samenstellen? Kijk dan naar het overzicht van alle mogelijkheden en prijzen die we bieden. Voor reserveringen en vragen mail je laurette@hofvantwello.nl Om beter met je mee te kunnen denken is het handig als je zelf al weet wat het beschikbare budget is en de gewenste tijdsduur van je uitje. Voor alles geldt dat we, indien gewenst,  kunnen zorgen voor een vegetarische, veganistische, glutenvrije, en lactosevrije variant. Informeer dus gerust naar de prijzen en mogelijkheden. De geschatte tijdsduur is afhankelijk van het weer en jullie eigen programma: heb je liever een strak programma of wil je lekker relaxed genieten? Houd er rekening mee dat veel mensen het fijn vinden om even in onze streekwinkel en de tuinafdeling rond te neuzen, en zorg dat het budget realistisch aansluit bij de gewenste tijdsduur. Het is niet toegestaan om zelf meegebracht eten en drinken op ons terrein te nuttigen. Groepen die dit wel willen kunnen gebruik maken van het weiland bij de parkeerplaats (graag zelf alle afval van het terrein verwijderen!). Voor BTW-plichtige organisaties zijn alle prijzen ex. BTW.

Arrangement 1: Koffie met cake, blotevoetenpad,  boerenlunch of picknick

Let op: dit arrangement is vanaf 10 personen!

Duur: 3- 4 uur. Bij dit arrangement word je groep ontvangen met koffie of thee (appelsap of limonade voor de kinderen) met een plak huisgemaakte cake. Daarna lopen jullie het blotevoetenpad. En dan heb je keuze uit een heerlijke boerenlunch in de theetuin of op het terras –bij slecht weer in onze horecakas- , of een picknick die op het blotevoetenpad voor jullie wordt klaargezet.

Lunch 1A bestaat uit boerenbrood, boerenkaas, huisgemaakte kruidenboter en jam, een verse salade (waar mogelijk van eigen oogst) met bloemen, fruit en melk en/of appelsap.

Lunch 1B is hetzelfde als lunch A, met daarbij een kop huisgemaakte soep. Al onze soepen zijn vegetarisch.

Lunch 1C is hetzelfde als lunch B, met daarbij een stuk warme quiche en een stuk pizza, beide huisgemaakt.

Picknick

De picknick bestaat uit boerenbrood met boerenkaas, worst, huisgemaakte jam, boerenboter en huisgemaakte kruidenboter, een appel ( of vers seizoensfruit), een stuk koek of muffin en sap. Picknicks kunnen bij plotselinge regen ook overdekt worden gegeten.

Al onze lunches kunnen ook vegetarisch, veganistisch, glutenvrij en lactosevrij worden geserveerd. Eten is bij ons een feest voor iedereen! Geef dit graag van te voren door als je reserveert.

Arrangement 1

1A L

(lunch)

1A P

(picknick)

1B

1C

Vanaf 13 jaar23,5023,5026,5031,-
Kids: 5 t/m 1212,-12,-15,-19,50
Minikids: 1 t/m 45,-5,-7,-9,50

Arrangement 2: koffie met cake- blotevoetenpad- sap met koek of ijs

Duur: 2-3 uur. Jullie groep ontvangt bij aankomst koffie en thee (voor de kleintjes sap of limonade) met een stuk huisgemaakte cake. Daarna lopen jullie het blotevoetenpad en dit wordt afgesloten met een glas sap met daarbij een stuk koek of 1 bolletje ijs.

Arrangement 2

Vanaf 13 jaar13,75
Kids: 5 t/m 1211,25
Minikids: 1 t/m 45,-

Arrangement 3: koffie met cake, blotevoetenpad, High Tea

Duur: 3-4 uur. Jullie groep ontvangt bij aankomst koffie en thee (voor de kleintjes sap of limonade) met een stuk huisgemaakte cake. Daarna lopen jullie het blotevoetenpad. In de theetuin of in de horecakas kunnen jullie daarna genieten van een heerlijke High Tea  of een Vegan Tea. Je zult niet hongerig vertrekken, de High Tea is ook als lunch te gebruiken of als een lichte maaltijd.

 

Arrangement 3

High Tea

Vegan Tea

Vanaf 13 jaar28,5028,50
Kids 5 t/m 1219,5019,50
Minikids: 1 t/m 46,-6,-

Arrangement 4: koffie met cake, blotevoetenpad, lunch of picknick, wandeling, sap met koek of ijs

Arrangement 4

Vanaf 13 jaar26,25
Kids: 5 t/m 1217,25
Minikids: 1 t/m 45,50

Duur: vanaf 5-6 uur (bij een wandeling van 6 km)

Jullie groep ontvangt bij aankomst koffie en thee (voor de kleintjes sap of limonade) met een stuk huisgemaakte cake. Daarna lopen jullie het blotevoetenpad. En dan heb je keuze uit een heerlijke boerenlunch in de theetuin of op het terras –bij slecht weer in onze horecakas- , of een picknick die op het blotevoetenpad voor jullie wordt klaargezet (voor een beschrijving zie arrangement 1A). Dan is het tijd voor het middagprogramma: jullie kunnen kiezen uit verschillende wandelroutes. Hiervan krijg je enkele beschrijvingen mee. Bij terugkomst krijgt ieder een glas appelsap en een koek of 1 bolletje ijs. Duur: 3-4 uur en de geschatte wandeltijd (afhankelijk van de lengte).

Arrangement 5: koffie met cake, blotevoetenpad, lunch of picknick, 2 km wandeling naar historisch Deventer en terug.

Arrangement 5

5AL5AP5B5C
Vanaf 13 jaar23,5023,5026,5031,-
Kids: 5 t/m 1212,-12,-15,-19,50
Minikids: 1 t/m 45,-5,-7,-7,50

Duur: dagvullend. Besteed de ochtend actief én ontspannen bij Hof van Twello (gratis parkeren), en loop na de lunch direct van Hof van Twello 2 km door het prachtige coulisselandschap naar de IJssel. Hier steek je met het voet- en fietsveer over, en dan zit je meteen in het historische centrum van Deventer. Daar is van alles te zien, te winkelen, en op de Brink is een overvloed aan gezellige terrasjes. Hierna wandel je weer terug. Als je wilt kun je nog afsluiten met iets lekkers: thee of High Tea, sap, tapas en een borrel (wijn van eigen wijngaard bijvoorbeeld) of een diner. Prijzen zoals bij arrangement 1, en verder naar wens in te vullen. Inclusief wandelroute naar Deventer.

Arrangement 6: koffie met cake, samen oogsten, lunch of picknick, blote voetenpad, sap met koek of ijs.

Arrangement 6 +

+ €75,- (groep 1-10 personen)+ €125,- (groep 11-10 personen)
Vanaf 13 jaar26,25
Kids: 5 t/m 1217,25
Minikids: 1 t/m 45,50

Duur: 4-5 uur. Bij dit arrangement word je groep ontvangen met koffie of thee (appelsap of limonade voor de kinderen) met een plak huisgemaakte cake. Daarna oogsten jullie onder begeleiding groente, kruiden en wilde planten en bloemen voor in de salade bij de lunch, afhankelijk van wat het seizoen te bieden heeft. Verrassend om te doen en heel informatief! Na de lunch of picknick lopen jullie het blotevoetenpad. Na het pad staat er een glas sap met koek of een bolletje ijs voor jullie klaar. Zie arrangement 1 voor de beschrijving van de lunch en picknick.