Indoor en outdoor spelletjes voor jong en oud

Zoek je een leuk actief programma voor je groep? Of het nu om volwassenen, kinderen en/of familiegroepen gaat: elke groep kan zich het hele jaar door op een ongedwongen manier uitstekend vermaken.

Stel zelf met je groep een zeskamp of spelletjesprogramma samen. In de winter en bij regen kan een groep volwassenen binnen darten, tafelvoetballen, poolbiljarten en sjoelen, zaklopen en/of hinkelen.

Kinderen kunnen in de winter en bij regen tafelvoetballen, sjoelen, zaklopen, hinkelen en elastieken. De kleintjes kunnen in de grote overdekte zandbak spelen. En verder hebben we ook bordspelletjes en kleurplaten.

Buiten kun je je natuurlijk helemaal uitleven op het blotevoetenpad. Maar ook kun je als groep een eenvoudig croquetspel doen, flesvoetballen  (verdedig je eigen gevulde waterfles) zaklopen en sjoelen. Kinderen kunnen ook heerlijk spelen in de overdekte stroberg en in de speelwei. Of maak samen heksensoep, voor een groep kinderen, of voor een familiegroep of groep volwassenen in combinatie met het onder begeleiding oogsten van de wilde planten voor de soep. Mét of zonder workshop waarbij je echt wat leert over de planten.

Informeer naar de mogelijkheden.