Hof van Twello: Méér dan Blote Voetenpad

  Hof van Twello dankt een groot deel van haar bekendheid aan het Blote Voetenpad. Tot 21 maart zelfs gratis te bewandelen. Dit jaar werd het pad weer verder uitgebreid met extra ommetjes en prachtige natuurspeelplekken. Maar Hof van Twello is méér, ook in de winter en bij slecht weer!

  Verwarmde kas

  Sinds oktober 2016 is de kas van de Hof verwarmd. Er staat een verwarmingsketel die draait op houtsnippers. Zo werkt de Hof aan een duurzame toekomst. In het restaurant in de kas is het heerlijk zitten tussen  exotische en bijzondere planten zoals citrus, banaan, boomtomaat, passievrucht, etc. Een prachtige groene oase! Ideaal voor familiedagen, kinderfeestjes, vergaderarrangementen of zo maar een dagje uit. Voor kleine kinderen is het extra leuk in de speelkas met de zandbak en de hinkelbaan. Grotere kinderen kunnen er ook terecht voor o.a. het poolbiljart, tafelvoetbal of een heuse sjoelbak!

  Fiets en wandelcentrum

  De Hof ontwikkelt zich meer en meer tot een wandel en fietscentrum. Veel routes starten daar of lopen er langs. Zoals het prachtige Fliert klompenpad, de Parelroute, de Smultour en nog 5 andere, gratis routes. Stuk voor stuk wandel of fietstochten die garant staan voor een heerlijke ochtend of middag en je volop laten kennis maken met de IJssel vallei en deze kant van de Veluwe.  Er is ruime parkeergelegendheid, je kan fietsen huren en heerlijk  lunchen. Ook kun je een heel betaalbaar lunchpakketje aanschaffen. Zie de website voor alle arrangementen.

  De Hof is tot 21 maart geopend van woensdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Na 21 maart ook weer op dinsdag geopend. www.hofvantwello.nl.  Plaats een reactie