Recepties, feesten en ontvangsten

Hof van Twello biedt een bijzonder sfeervolle locatie voor je receptie, ontvangst, feest of bruiloft. Maar ook als je op een rustige en ongedwongen manier afscheid wilt nemen verzorgen we dit graag en met zorg voor je.

Wij combineren kwaliteit met een ongedwongen sfeer en laten je graag meegenieten van de natuur in en om het kascafé/restaurant.

In de winter hebben we in onze verwarmde ruimtes een capaciteit voor ongeveer 150 mensen, afhankelijk van hoeveel zit en/of sta-ruimte gewenst is. In de zomer hebben we ook buiten overdekte ruimtes en natuurlijk de theetuin, speelwei, en een grasveld speciaal voor besloten groepen.

Wij zijn geen ‘standaard’ feest of ontvangst locatie. Wij zijn vooral geschikt voor die gezelschappen die juist voor de bijzondere sfeer kiezen: veel natuur, lekker buiten en een sfeervolle aankleding, o.a. met veel serreplanten in de kas. En natuurlijk met heerlijk eten en drinken, grotendeels uit eigen keuken, met producten van ons land en uit onze goed gesorteerde streekwinkel. Zo krijgen we uitgesproken positieve reacties op onze wijn uit eigen wijngaard! En zijn we gespecialiseerd in dieetwensen, waardoor iedereen in de groep volwaardig kan meegenieten.

Onze ruimtes:

Wij hebben 3 verwarmde ruimtes ter beschikking. In de zomer hebben we meer (overdekte) ruimte en uiteraard de theetuin en speelwei evenals een besloten grasveld voor groepen.

Kascafé/restaurant:

het sfeervolle kascafé/restaurant is geschikt voor groepen tot 150 mensen, al dan niet in combinatie met de aansluitende kas, en afhankelijk van hoeveel sta- en zitruimte gewenst is. Kleinere groepen kunnen ook uitstekend in het kascafé/restaurant terecht. Bij kleinere groepen kijken we in overleg of de ruimte exclusief beschikbaar kan worden gesteld (mede afhankelijk van datum en tijd).

Groentenkas:

De groentenkas ligt naast het kascafé. In deze kas bevind je je tussen de groenten en kruiden. Een bijzondere gewaarwording! Een deel van deze kas is sfeervol ingericht voor groepen. Er is ook een zandbak aanwezig en enkele speeltoestellen, zoals een tafelvoetbalspel en een poolbiljart.

De paardenstal:

Dit is een knusse ruimte met veel (inheems) hout. Het heeft een eenvoudige, rustieke en ongedwongen uitstraling. Het is een uitstekende vergaderlocatie voor niet al te grote groepen, omdat het apart van de andere gebouwen staat. Bij mooi weer staat de zijdeur naar het aangrenzende terras open. Een leuke plek voor kleinere groepen.

Kies uit onze arrangementen of stel samen met Laurette een programma op:

Lunch

Koffietafel

Tea

Diner

Hapjes

Mail laurette@hofvantwello.nl voor meer informatie