Streekwinkel.

Onze streekwinkel is de grootste dagelijkse streekmarkt van Oost-Nederland, met producten van meer dan 40 producenten (biologisch en niet biologisch) uit de streek. Brood en gebak, zuivel, vlees, aardappelen, groenten en fruit (het hele voedselpakket) en een uitgebreid assortiment biologische basis artikelen. En niet te vergeten: onze eigen onbespoten groenten en fruit, vers van eigen land en uit de koude kas! Proef en geniet bijvoorbeeld van ons bijzondere groenteaanbod, waaronder exotische groenten als basella of poi, kankung, yacónknol,  kaichoi, en van wijn en sap van eigen land.

In het winterseizoen, van 1 oktober tot 21 maart, zijn we 4 dagen per week open: van woensdag t/m zaterdag van 10-17 uur. 

En vraag in de winkel naar de zelfpluk mogelijkheden in het fruitseizoen, zoals rode en gele frambozen, zwarte bessen en bramen.

In de winkel vind je ook de grootste collectie zaden van eetbare gewassen en bloemen buiten de Randstad: groenten, kruiden, bloemen, zaden, fruit, vergeten en wilde groente en andere, waaronder exotische, gewassen.

Verder vind je in onze winkel:

  • potplanten: kruiden, bijzondere kruiden (waarvan veel biologisch), eetbare wilde planten, groentepootgoed, waaronder bijzondere en biologische groenten.
  • fruitstruiken en fruitbomen met en zonder pot. Oude en nieuwe rassen.
  • Bijzondere gewassen voor serre, kas, terras en volle grond. o.a. kakiboom, citrus, vijg, amandel, kaffir lime, gember, nashi peer etc.
  • Organische bemesting voor de tuin en biologische middelen bij ziekten en plagen.

Ook helpen we je graag met het samenstellen van onderscheidende cadeau- en relatiepakketten.