Vergader-arrangementen en heidagen

Op Hof van Twello kun je prima vergaderen! Zoek je een bijzondere locatie om te vergaderen of voor een heidag, dan ben je bij ons aan het goede adres. In de verbouwde paardenstal, met beamer en flipover, kun je rustig vergaderen, en ons kascafé  zorgt voor allerlei soorten hapjes, drankjes en maaltijden. Kies voor de ongedwongen sfeer van onze faciliteiten, en combineer de dag(en) met het blotevoetenpad (ontmoet elkaar op een heel andere manier!) of één van onze andere activiteiten. s Avonds blijven borrelen of dineren in de theetuin of het kascafé hoort eveneens tot de mogelijkheden, indien de groep groot genoeg is.

En wil je een inspirerende rondleiding/presentatie over ons bedrijf? Gert Jan Jansen, eigenaar/oprichter van Hof van Twello, afgestudeerd aan Wageningen Universiteit en auteur van ‘kleinschaligheid als alternatief. Nieuwe Meentes in een nieuwe economie’ inspireert, prikkelt en daagt uit met zijn verhaal over ons bedrijf. Je team krijgt een frisse input om out of the box te denken over maatschappelijk verantwoord ondernemen in het huidige economische en maatschappelijke klimaat.

Wij zijn geen bedrijf met een gelikte (buitenkant)sfeer, maar leveren naast kwaliteit een bijzondere, intellectuele én daadkrachtige, levendige en ongedwongen sfeer. En we zitten op een kleine 10 minuten afstand van de A1, waardoor we heel makkelijk bereikbaar zijn. Inspiratie en vitaliteit zijn gegarandeerd op Hof van Twello als vergaderlocatie!

Informeer voor prijzen en mogelijkheden: info@hofvantwello.nl